Esperxada 2016

13130861_1000311223381352_8884903063617574952_o

Feia molt temps que no gaudia tant en una cursa de BTT. L’esperxada és una autèntica borratxera de corriols. N’hi ha de tota mena, però destaquen els single-tracks pel mig del bosc amb molt desnivell, i corbes molt tancades.

Vaig anar a fer el recorregut llarg, de 70Kms on esperaba dedicar-hi més de 6h, però al km 15 prox vaig començar a tenir problemes amb un del pedals, que no conseguia enganxar a la sabata. En una altre cursa, això podía haber estat uns simple molèstia, però a l’esperxada, amb descensos tant verticals i tècnics, era un problema. En molts casos, vaig perdre el peu del pedal, i em vaig donar varies trompades a la cama. Quan ja començava a estar-ne tip, vaig passar pel punt on la cursa es dividia entre els recorreguts curt i llarg i no m’ho vaig pensar dues vegades! (titu, cap al curt). Finalment, després de 38kms de plaer BTTero, vaig creuar la meta en 3h calvades i en 12ª posició. Content per la cursa, content per les cames en les pujades, però fotut per no poder fer les 6h i fotut perque el feeling baixant no va ser el millor. En un terreny tant vertical i mullat, vaig patir algún recte que no és normal en mi. En fi, no sempre tens el día…

Tot i així, fantàstica Esperxada!!! Repetiré, sense dubte!

Related posts