Transmaresme 2016

Segueixo amb el plà previst de fer una cursa cada dues setmanes, per tal d’anar augmentant el nivell  i arrivar a l’objectiu de l’any tant preparat com sigui possible fisica i sobretot mentalment.

Aquest diumenge tocava una cursa que vaig fer fa un parell d’anys, després de tornar de la ABR i em va agradar força. És molt pistera, cosa que no m’agrada, però també te algún corriolet ràpid sense dificultat força divertit, i la vertitat es que si te la prens seriossament, es una cursa dura i ràpida.

Ahir dissabte, vaig sortir a fer una mica de BTT i baixant per un corriol, vaig destalonar el pneumàtic davanter i vaig caure. Una bona trompada al costat dret, rascades i cops varis i el pitjor, una costella i esquena tocades.

En fi, que m’en vaig anar a dormir amb tot perparat per sortir diumenge, però sense tenir la certessa al 100%, doncs era possible despertar-me molt dolorit…

Finalment, diumenge m’ho vaig pensar, però hi vaig acabar anant. Un cop allà, a les 8h sortida desde davant, amb tota la tropa de Probike.

Els primers kms força bé. Vaig agafar la roda del Tony Gallardo, i les dues primeres hores de cursa vam anar fent bé. El mal d’esquena i costella anava a més i si s’hagués tractat d’una cursa de 40kms, la cosa no hagués anat malament, però no era així… Éren 85kms, així que la tercera hora vaig despenjar-me del Tony.

De les dues hores finals, millor ni parlo… Un drama. Molt mal d’esquena, mal de costella a cada respiració i em va passar fins i tot el tato…

Finalment, passo per meta a 4:55′, posició 83. (L’any 2014, 4h30′ i posició 45). En fi, un bon entreno pel coco de cara a l’Ironbike.

Moltes gràcies com sempre al meu pare que em va venir a recullir a meta, després de fer mil voltes per Pineda… CHIAS Multivan Team

Ara a recuperar-se per la propera i per no afluixar gaire als entrenos…

 

 

Related posts