«Open de España MTB ULTRAMARATHON» a Lleida

Fotos de la STM MTB Ultramarathon Ciutat de Lleida 2016 celebrada el 13/02/2016 a Lleida

 

Aquest dissabte he anat a Lleida per córrer la primera cursa llarga de l’any. Tot i que el terreny no era ni tècnic ni amb desnivell (que es el que busco de cara a preparar l’Ironbike), per començar a fer «hores» sobre la bici competint, ja m’anava bé…

Després de tota la nit amb pluja, vam començar la cursa a les  8h amb un petit plujim, que no ens va abandonar les primeres hores de cursa, i el que havia de resultar una cursa ràpida va resultar una lluita amb el fang, l’aigua i el vent. El recorregut ens va fer passar per zones que éren autèntics «patatals» i el fang s’enganxava de tal manera a les rodes que al final acabaven bloquejades. Bici a l’esquena (més de 20Kgs entre bici i fang) i a córrer/caminar…

Finalment, 105kms, 5h55′ i posició 12 de la categoría «Cicloturista» que es on vaig haber de competir per no tenir encara tramitada la meva llicència de 2016.

256 corredors que vam acabar de 438 a la sortida…

PD: Un cop a casa, bici netejada i desmuntada sencera! No es questió de carregar-se la Terralogic…

IMG_20160213_141502

Related posts