Transcollserola 2014

DSC_6574

No m’allargaré massa en aquesta crònica perque realment, no hi ha massa cosa que explicar.

Volia fer aquesta cursa després de més de dos mesos sense competir, per començar a agafar el puntet. Aquest estiu he fet força quilòmetres, però més de volum i no tant de qualitat.

El tipus de recorregut de la Transcollserola (62km), ni s’adapta al les meves condicions, ni tampoc m’agrada gaire, doncs es bàsicament tot pista i una mica d’asfalt. A tot això també cal sumar-hi que es va per pistes força transitades (i més un diumenge al matí). Així que fins i tot es força perillós baixar depressa.

Total, que em vaig plantar a St.Cugat a les 7 del matí, per recullir dorsal i passar-me 45′ al cotxe escoltant MotoGP per RAC1 abans de començar. A les 7:45 vaig sortir, i deprés de saludar al l’Aberto i el Quicu em vaig posar a la sortida per arrencar a les 8h.

Primers metres neutralitzats i un cop fora de l’asfalt, ja vam poder arrencar. De seguida es va formar un grup de 6 ciclistes, entre el que hi havia el Tony Gallardo (i sort d’ell que es coneixía el recorregut…) que vam anar junts tot el dia. El ritme no va ser molt exigent. Vam anar fent ràpid però a la primera meitat no vam gastar massa. Després ja vam començar a apretar una mica més i vam caure a St.Cugat encara tots junts a falta d’un quilòmetre i mitg. Aleshores cadascú va treure el que li quedava i vaig conseguir entrar a meta tercer després de 2h 20′.

Satisfet per com m’he trobat després de força temps sense curses, però conscient de que la Transcollserola no és una cursa amb nivell i que és per aquest motiu que he pogut estar davant.

_36A9259_36A9260

Related posts

Leave a Comment