Terra de Maquis 2014

IMG_6647

Les coses no han anat com era d’esperar, però ja se sap que en curses llargues poden passar moltes coses i tot i que jo sempre he tingut força bona sort, dins i fora de les curses, aquesta vegada no ha acabat com esperava.

Divendres vam pujar amb el Jordi cap a Castellnou del Bages, no sense tenir algún ensurt durant la tarda amb la bici del jordi, que semblava que es resistia a fer tot allò…

Dissabte a les 7h, després d’esmorzar bé començèm a pedalar. Primer incident del dia, m’ha volat el track del GPS, així que el Jordi agafa el meu i jo el seu per fer la navegació. (A males seguirèm altres corredors. No em preocupo massa).

El ritme d’inici no es molt fort, però de seguida hi ha una gran frenada de tot el pilot inicial, i tornada enrrera. Ens hem equivocat i començavem el track a la inversa…

Bé, no em vull allargar molt amb tots el detalls, però un bon resum sería que es una cursa tècnica, no es que tingui trialeres molt complicades, però tot es corriol i molt trenca-cames, així que la mitja de velocitat no es gens alta.

Tot va anar força bé fins el km 50, a partir d’aleshores el Jordi va començar a patir rampes a les cames quasi fins al final. Cosa que ens obligava a parar i estar una estona fins que es sentía millor.

Per allargar-ho més, el GPS va dir prou força aviat. Abans de 9 hores ja estava caput de batería. Així que no ens va quedar més remei que esperar a que vingués algú per darrera, i acoplar-nos. Des d’aleshores, fins al final seguint a gent més lenta…

Total, 12 hores per fer algo que ho podeim fer en 10 i pico. Arrivo decepcionat  i decidit que demà no surto. No vull acabar una cursa així en un lloc que no em correspon. M’he trovat bé. Un altre any serà.

Ara, a treure’m l’espina amb una altre de grossa…

Related posts

Leave a Comment