Hi ha un bon motiu

Doncs no he fet cap cursa, però tinc un bon motiu per escriure. A principi d’any, netejant la bici vaig veure una petita fisura a la direcció. Tot i que no era prou greu per deixar d’utilitzar-la, vaig portar-la a Probike i després d’enviar fotos a Specialized em van confirmar que la garantia es faría càrrec, però calia esperar un o dos mesos fins tenir stock de cuadres 2014.

Per sort, vaig poder córrer la ABR i la Transmaresme sense problemes i seguir gaudint dels corriols de Collserola, però al fisura va anar a més i just ara que feia mala pinta, m’avisen de Probike que ja tenim cuadre. Dues setmanes després de portar la meva bici, ja tinc el nou cuadre.

La veritat es que els colors mate no m’han agradat mai per una BTT, però he de reconèixer que juntament amb el meu material, aquesta BTT es la més maca que he tingut mai. Em sembla simplement ESPECTACULAR!

SJ 29 2014

Related posts

Leave a Comment