Transmaresme 2014

transmaresme2014

Fantàstica jornada de ciclisme la que hem viscut avui a la Transmaresme 2014. Després de les presses i problemes d’ahir per deixar el cotxe a meta (Santa Susanna) i de dormir molt i molt poc, avui hem anat a la sortida disposats a gaudir d’aquest Diumenge quasi primaveral fent el que més ens agrada. Patir sobre la bici!

El pla era anar més o menys junts però sense esperar-nos, per tant calia estar antent i forçar quan els companys collaven.

L’Adolfo el Jordi i jo hem sortit plegats, però el Rafi ha arrencat desde posicions més avançades i no ens hem trobat fins al primer quart de cursa.

Hem començat més o menys amb 250 o 300 ciclistes  per davant del total de 800. Al principi hem anat apretant força, avançant gent i buscant el nostre lloc, que sense dubte era molt més endavant. M’he trobat força bé, tot i notar les cames poc fresques i l’esquena una mica carregada de la ABR.

La cosa anava bé fins que una mica abans de la meitat, en una baixada relativament bona i ràpida, he perdut el Jordi de vista, anava pel darrere i de sobte ja no l’he vist més. He anat fent sempre pendent de si s’acostava, fins que he arribat a l’alçada d’un altre corredor de Probike i he afluixat una mica amb l’esperança de tornar-nos a trobar, però uns quilòmetres després, al veure que no venia he pensat que potser havia punxat. Aleshores he canviat el ritme i he seguit estrenyent ja fins al final. No he parat a cap avituallament, tot i que l’únic bidó que portava se m’ha fet curt i ja l’havia acabat al km50.

Finalment, després de 84kms he creuat la meta en 4 hores i 30 minuts en la posició 45. Content per les sensacions, per saber patir i per completar-ho sense cap mena de problema ni incident. Content també pel rendiment del Rafi, l’Adolfo i del Jordi(que no ha punxat, sino que s’havia confós de camí).

Agraïments al Jordi, l’Adolfo i al Rafi per l’ajuda en la logística. Ens veiem a la propera!

* A la classificació apareixo amb el dorsal 700 a nom d’Alberto Guimera, que m’ha cedit el seu dorsal, però no hi ha res com una mica de Photoshop…

 

resultats_transmaresme2014

Gràcies Alberto. Te’n dec una, i 28€…

Related posts

Leave a Comment