Terres de Vi i Cava 2013

Captura de pantalla 2013-03-18 a la(s) 19.46.31
Fantàstica cursa pel penedès que ja vaig fer l’any 2011 i em vaig perdre el 2012 per lesió (colze trencat). Aquest any no hi he faltat, tot i el fred i la pluja, que han estat apretant tota la jornada, però no han pogut amb mi ni amb la resta que hem creuat la meta.

Com que els preus de les cureses estàn pels núvols, aquest any ho he anat deixant pel final, i tant ho he deixat, que al final m’he quedat sense dorsal… De tota manera, hi he anat sense.

M’he col·locat a meitat del grup, d’uns 600 ciclistes i he començat la cursa amb força prudència per anat passant a gent sense arriscar massa, doncs quan plou, les rodes de carboni no frenen gens.

Passats els primer quilòmetres, he començat a apretar més i a passar moltisima gent, que sigui dit de passada, m’ha anat molt be que la organització posés un port com el de Font-Rubí a l’inici, doncs he fet molta feina de passar gent sense risc.

Després, he anat fent feina però amb cèrta prudència, i al port de les ventoses, m’he tornat a emplear a fons fins arrivar al peloton davanter. El descens ha estat ràpid a l’inici, però quasi al final he vist que els mossos han fet una mica de tap als primers i això ha permès juntar-nos amb ells.

El fred era intens i la pluja no ha parat d’apretar les dues primeres hores de cursa. Després ha anat anant i venint. Les tres últimes hores han estat le millors.

Com que anava sense xip m’he relaxat i no he arriscat gaire als descensos, però tot i així, m’he pogut mantenir al gran grup davanter.

Un on entreno de 4h58′ amb una remuntada molt divertida i un mat-i força èpic pel fred i la pluja.

Després de la cursa, aquella sensació tant plaent de la feina ben feta i de posar-li el que cal posar-li perque les coses surtin bé…

IMG_2025

El camí cap a la Transpyr Road ha començat. Ahir entreno curtet amb la BTT i dimarts torno a la muntanya per un entreno nocturn!

Related posts

Leave a Comment