10Km de Vilafranca 2013

photo

Segueixo treballant per intentar guanyar forma i posar-me al nivell de l’any passat, just abans de trencar-me. Avui tocava “patir” a Vilafranca i l’objectiu era clar, rebaixar el  desastre de la setmana anterior, que vaig fer un 39 molt alt a Sant Antoni i volía fer-ho millor.

He començat fort i per sort, he pogut col·locar-me davant i no m’ha molestat ningú. Tot i que el circuit era bastant plà, tenía un cert puja/baixa que la veritat, se m’ha fet una mica de pilota… Els primers 5kms els he passat en 19:15, es a dir, a 3’51/km (bé), però els segons, la cosa no ha aant tant bé i he pagat una mica l’esforç de la primera volta. Temps final: 39:17s, a una mitja de 3’56/km. Poc a poc, anèm millorant i la feina entre setmana dóna els seus fruits.

Setmana vinent: Mitja de Granollers, amb la família i els amics!

 

Related posts

Leave a Comment