Mitja Marató de Sitges 2013

L’objectiu d’avui era anar agafant la forma fins la mitja de Granollers i la Mitja de Barcelona, on en alguna d’elles m’agradaría repetir les marques de l’any passat.

Al començar ja no he sortit a tope i he fet els 3 primers kms a 4’05/km. La cosa ha anat bé fins a finals del km8, on he començat a patir molt de l’estomac, amb moltes ganes de treure. He patit des del 9 a l’11 amb una baixada considerable de ritme que m’ha ajudat a superar el mal moment. Després, he aconseguit controlar-ho i podríem dir que ja he anat molt millor durant els 8 kms finals.

He acabat passant per meta amb un modest 1:29′.

No es pot demanar més si no surts a tope i tens problemes durant la cursa.

El proper diumenge, toca donar-ho tot a la Cursa del Barri de Sant Anotni. 10kms que aniràn bé per veure si he pogut guanyar alguna cosa des del passat día 31 de Desembre als Nassos. Ja tinc moltes ganes de tornar a agafar el nivell de l’any passat…

Related posts

Leave a Comment