Ruta de les X Ermites

El proper dissabte 22 de setmebre, just el día abans del casament d’un bon amic, em passaré el día corrent per una muntanya que considero casa meva. Es l’escenari dels meus millors entrenaments i me la conec força. La Ruta de les X Ermites comença a Begues i durant 53 quilòmetres es passa per les deu ermites més importants del Baix Llobregat. Més de 2.000 metres de desnivell positiu i un temps límit de 12 hores.

El día de la cursa, tot just farà dues setmanes que hauré estat corrents la TransCat, per tant- si tot va bé hi arrivaré en un estat òptim.

De moment, desde l’Ultra Trail d’Andorra he anat fent bona feina. Molt centrat en la cursa a peu, però sense buscar massa velocitat i per contra treballant mes el volum i el desnivell.

Aquesta es la última setmana abans de les meves vacances d’estiu, que més que vacances, espero que siguin unes setmanes d’stage d’entrenament! Combinaré cursa a peu amb la bici de carretera per trobar l’equilibri entre l’entrenament i recuperació. Primer a la Terra Alta i després sortiré del país per anar vora Burgos.

Aquesta setmana, volum i desnivell de cursa a peu, i com sempre, la meva horeta diaria de bici.

Related posts

Leave a Comment