Mitja Marató de Granollers 2012


Arribada a Granollers a les 9:30 amb -3,5º, trobada amb el grup i directes cap a la sortida per escalfar. 30′ abans he començat i aviat he vist que aquesta vegada em treuria poca roba…

No m’he pogut trobar amb el Rafa com tenía previst, així que m’he col·locat a la sortida, molt aprop dels èlit i de l’estrella del dia, Patrick Makau. Sortida puntual a les 10:50! El plà era anar a 3:55 durant els primers 11kms i després a la tornada fer lo possible per apretar una mica més.

En els primers 3 o 4 kms la cosa ha anat força be, i tot i la molèstia del fred excessiu, he marcat sempre parcials per sota de 3:55 amb un esforç relativament controlat. Aleshores he vist el Rafa que feia la volta per plegar. Amb un parell de crits ens hem creuat les mirades i m’ha dit que no tenía ganes de córrer. He seguit, però aviat m’han entrat força ganes de pixar. Merda! una altre cursa patint per aquest tema! He anat aguantant, però cap al km8 la cosa s’ha posat lletja i ja he vist que aquesta vegada no podría aguantar fins el final. Al km9 he buscat la millor ubicació i he parat. Tot i la pixera, m’ha costat moltíssim començar, però finalment m’he tret un pès de sobre…

He continuat amb ràbia i aviat he passat pel km10 amb un parcial de 40’25”. Un parell de minuts per sobre del previst, però tenint en compte que el terreny aviat sería favorable, no m’he desinflat gens.

He seguit apretant, però poc a poc ja he vist que l’1:22 ja era impossible, així que he tornat fort, però ja no he anat al limit, excepte l’ultim km, on he fet l’apretada que cal! Finalment 1h25’10”. No he aconseguit l’objectiu, però he acabat satisfet per l’entrenament de qualitat, i perque aquesta cursa tanca una temporada d’atletisme, que tot i les lessions, m’ha donat bones marques millorant força l’any passat.

Ara toca centrar els esforços a la bici i evidenment, mantenir el nivell de la cursa a peu!

Leave a Comment